TPM feliciteert OAMKB en CNBB Equity Partners

TPM Corporate Finance feliciteert OAMKB en CNBB Equity Partners

 

Mierlo, 14 juli 2023 – TPM Corporate Finance heeft vandaag aangekondigd dat het met succes heeft gefungeerd als exclusieve financiële adviseur voor OAMKB in hun recente transactie met CNBB Equity Partners. Deze overname, genoemd in een recent artikel van Het Financieele Dagblad, onderstreept de voortdurende groei van de investeringen en consolidatie in accountants- en administratiekantoren.

“Het doel van TPM Corporate Finance is altijd om in het belang van onze cliënten te handelen en te streven naar de beste deal. Onze gedetailleerde kennis van de markt en ons uitgebreide netwerk zijn hierbij cruciaal”, aldus Kees Hermans, Partner van TPM Corporate Finance.

OAMKB is een middelgroot kantoor met een sterke marktpositie in de Benelux. Het bedrijf heeft een team van meer dan 100 medewerkers en bedient een klantenkring van meer dan 1.000 bedrijven.

CNBB Equity Partners is een investeringsmaatschappij die zich richt op de financiering van middelgrote bedrijven in de Benelux. Het bedrijf heeft een trackrecord van succesvolle investeringen en heeft een portfolio van meer dan 50 bedrijven.

De transactie is in het belang van beide partijen. OAMKB krijgt toegang tot het netwerk en de expertise van CNBB Equity Partners, waardoor het bedrijf verder kan groeien en zich kan ontwikkelen. CNBB Equity Partners krijgt toegang tot een sterk en groeiend bedrijf met een sterke marktpositie.

“Deze transactie tussen OAMKB en CNBB Equity Partners onderstreept ons vermogen om onze klanten te helpen hun doelen te bereiken, zelfs in een uitdagende en complexe marktomgeving.”

De deal tussen OAMKB en CNBB Equity Partners benadrukt de unieke waardepropositie die TPM Corporate Finance biedt aan bedrijven die op zoek zijn naar groei door fusies en overnames. Met hun expertise en ervaring is TPM Corporate Finance dé partner voor accountants- en administratiekantoren die hun groeiambities willen verwezenlijken.

“TPM Corporate Finance is trots dat wij OAMKB hebben mogen ondersteunen in deze cruciale stap en kijken ernaar uit om onze expertise en ons netwerk in te zetten voor meer accountants- en administratiekantoren die op zoek zijn naar strategische groei”, besluit de directie van TPM Corporate Finance.

 

Over TPM Corporate Finance:
TPM Corporate Finance is een toonaangevende Nederlandse speler op het gebied van zakelijke financiële dienstverlening. Het bedrijf is gespecialiseerd in het begeleiden van fusies en overnames, financieringen en strategische consultancy voor een breed scala aan klanten. TPM Corporate Finance streeft ernaar haar klanten te helpen hun groeiambities te realiseren door gebruik te maken van haar uitgebreide ervaring, sectorspecifieke kennis en uitgebreide netwerk.

Voor meer informatie over deze twee mooie bedrijven zie:

 

CNBB Equity Partners

OAMKB

 

Of neem contact op met ons. 

We staan klaar voor u

COOKIES

We maken met deze website gebruik van cookies. We gebruiken deze om je beter van dienst te kunnen zijn.