DEAL. DONE.

Branches

Accountancy

Runnen van een accountantskantoor is tijdrovend. Verkoop of breid uw kantoor uit met de hulp van TPM Corporate Finance. Ons team van expert en ervaren accountants biedt op maat gemaakte dienstverlening voor de verkoop of aankoop van uw accountantskantoor. Wij werken nauw samen met u om de perfecte match te vinden en uw doelen te bereiken. Contacteer ons vandaag nog om uw zaken op orde te brengen.

Onze proposities zien?

Primair contact

Eric van Kessel

Eric van Kessel

+31 (0) 6 53 49 21 00
eric.vankessel@tpm-cf.nl

Kees Hermans

Kees Hermans

+31 (0) 6 54 95 27 28
kees.hermans@tpm-cf.nl

Uitzenders

Verkopen van een uitzendonderneming vereist kennis, ervaring en een goed netwerk. Wij bieden begeleiding bij het vinden van de juiste koper en het realiseren van een soepele en winstgevende verkoop. Ons team bestaat uit experts op het gebied van bedrijfsoverdracht en verkoop. Laat ons u helpen bij het realiseren van een succesvolle verkoop. Neem contact met ons op.

Primair contact

Jeffrey Geene

Jeffrey Geene

+31 (0) 6 48 74 75 52
jeffrey.geene@tpm-cf.nl

Johan Schoemaker

Johan Schoemaker

+31 (0) 6 41 41 16 69
johan.schoenmaker@tpm-cf.nl

Onze proposities zien?

Bouw & Vastgoed

Een bouwonderneming verkopen is een complex proces en vereist kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsoverdracht en verkoop. Wij helpen u bij het maximaliseren van de waarde van uw bouwonderneming en het realiseren van een soepele en winstgevende verkoop. Ons team van experts werkt nauw samen met u om u te begeleiden bij het vinden van de juiste koper en het realiseren van een succesvolle verkoop. Laat ons u helpen om de waarde van uw bouwonderneming te maximaliseren en een winstgevende verkoop te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze proposities zien?

Primair contact

Marcel Spaai

Marcel Spaai

+31 (0) 6 53 87 02 90
marcel.spaai@tpm-cf.nl

Assurantiekantoren

Als u uw onderneming wilt verkopen of uitbreiden, dan is TPM Corporate Finance er om u te helpen. Ons team van deskundigen en ervaren professionals biedt op maat gemaakte dienstverlening voor de verkoop of aankoop van uw assurantietussenpersoon. Onze missie is het vinden van de perfecte match en samenwerken met u om uw doelen te bereiken. Dankzij onze persoonlijke aanpak en nauwe samenwerking zijn wij in staat om de verkoop van uw assurantietussenpersoon te optimaliseren. Contacteer ons vandaag nog om uw zaken op orde te brengen.

Onze proposities zien?

Primair contact

Danny Haan

Danny Haan

+31 (0) 6 26 14 09 22
danny.haan@tpm-cf.nl

COOKIES

We maken met deze website gebruik van cookies. We gebruiken deze om je beter van dienst te kunnen zijn.