TPM feliciteert HR Groep en Accres HR Solutions met de recente transactie

TPM Corporate Finance faciliteert transactie tussen HR Groep en Accres Group

Mierlo, 8 september 2023 – TPM Corporate Finance heeft de verkoop van HR Groep, een middelgrote ZZP-bemiddelaar, aan Accres Group gefaciliteerd. De transactie is afgerond.

 

HR Groep is een middelgrote ZZP-bemiddelaar met een sterke marktpositie in Zuidoost-Brabant. Het bedrijf heeft een team van meer dan 200 ZZP’ers en bedient een groot deel van de ontwikkelaars en bouwbedrijven in de regio.

 

Accres Group is een uitzendbureau dat de rol van strategisch HR-partner voor de bouwsector op zich heeft genomen. De uitbreiding van het dienstenpakket met zzp-bemiddeling sluit goed aan bij de snelle ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en bij de behoeften van opdrachtgevers en medewerkers, ongeacht de gekozen contractvorm.

 

De transactie is in het belang van beide partijen. HR Groep krijgt toegang tot het netwerk en de expertise van Accres Group, waardoor het bedrijf verder kan groeien en zich kan ontwikkelen. Accres Group krijgt toegang tot een sterk en groeiend bedrijf met een sterke marktpositie.

 

De diensten van Accres HR Solutions en HR-Groep vullen elkaar goed aan. Beide merknamen blijven dan ook naast elkaar in de markt bestaan. Accres HR Solutions is gespecialiseerd in detacheren, uitzenden, werven, selecteren en HR-advies. ZZP-bemiddeling is de expertise van HR-Groep. De netwerken van Accres HR Solutions en HR-Groep overlappen elkaar niet waardoor het actieve opdrachtgeversbestand en aantal werkzame medewerkers / zzp’ers na de overname met circa 75% toeneemt.

 

Robin van Raamsdonk, oud-eigenaar HR-Groep: “Onder leiding van Erik van Hees en mij is HR-Groep sinds 2009 uitgegroeid tot bovenregionale gespecialiseerde zzp-partner voor bedrijven in de bouw en de techniek. De overname brengt HR-Groep volop mogelijkheden om een lang gekoesterde groeiambitie te realiseren. Dat is mogelijk omdat wij met de overname door Accres HR Solutions onze zzp-opdrachtgevers voortaan ook andere gespecialiseerde diensten kunnen aanbieden. Ik blijf actief bij de nieuwe organisatie betrokken, waar ik met name de zzp-dienstverlening aanstuur. Erik slaat een andere weg in.”

 

TPM Corporate Finance heeft HR Groep geholpen om een mooie transactie te realiseren. Het bedrijf heeft het management van HR Groep geadviseerd over de strategische opties, de waardering van het bedrijf en de onderhandeling met Accres Group.

 

“We zijn trots dat we HR Groep hebben kunnen helpen om deze mooie transactie te realiseren”, aldus Jeffrey Geene, partner bij TPM Corporate Finance. “We zijn ervan overtuigd dat Accres Group HR Groep verder kan helpen om te groeien en zich te ontwikkelen.”

 

Tevens danken wij onze collega Johan Schoenmaker welke een essentiële rol in de transactie heeft ingevuld. 

 


TPM Corporate Finance:
TPM Corporate Finance is een M&A-adviesbureau dat zich richt op de begeleiding van fusies en overnames van middelgrote bedrijven in de Benelux. Het bedrijf heeft een team van ervaren professionals met een sterke expertise in de sector, de materie en het netwerk. TPM Corporate Finance is ervan overtuigd dat het de enige partij in Nederland is die voor ieder kantoor de beste deal maakt.

 
 

We staan klaar voor u

COOKIES

We maken met deze website gebruik van cookies. We gebruiken deze om je beter van dienst te kunnen zijn.