TPM feliciteert CNBB Equity Partners en Michels Administratie & Belastingadvies

TPM Corporate Finance feliciteert CNBB Equity Partners en Administratiekantoor Michels Administratie & Belastingadvies B.V. met succesvolle samenwerking

 

TPM Corporate Finance is verheugd om de succesvolle samenwerking tussen CNBB Equity Partners en Michels Administratie en Belastingadvies B.V. aan te kondigen. TPM Corporate Finance heeft het proces vanuit CNBB begeleid en feliciteert beide partijen met het behalen van deze belangrijke mijlpaal.

 

CNBB Equity Partners, een toonaangevend investeringsbedrijf, heeft recentelijk een overeenkomst gesloten met Michels Administratie & Belastingadvies B.V., een gerenommeerd administratiekantoor met een sterke positie in de markt en dan met name in. De samenwerking zal beide organisaties in staat stellen om hun gezamenlijke expertise en middelen te bundelen en zo hun concurrentiepositie te versterken.

 

TPM Corporate Finance heeft een essentiële rol gespeeld in het begeleiden van dit proces, waarbij zij hun diepgaande kennis en ervaring op het gebied van fusies en overnames hebben ingezet.

 

“TPM Corporate Finance feliciteert CNBB Equity Partners en Michels Administratie & Belastingadvies B.V. met deze veelbelovende samenwerking,” aldus Kees Hermans, Partner bij TPM Corporate Finance. “Wij zijn er trots op dat wij hebben kunnen bijdragen aan het realiseren van deze transactie en kijken uit naar de toekomstige groei en successen van beide bedrijven.”

 

De samenwerking tussen CNBB Equity Partners en Michels Administratie & Belastingadvies B.V. is een voorbeeld van de groeiende trends binnen de sector en benadrukt het belang van strategische samenwerkingen om concurrentievoordeel te behalen. Beide partijen hebben een sterke reputatie opgebouwd binnen hun respectievelijke markten en zijn verheugd om samen verder te bouwen aan hun gezamenlijke succes.

 

Over TPM Corporate Finance

TPM Corporate Finance is een vooraanstaand adviesbureau gespecialiseerd in fusies, overnames en corporate finance-transacties. Met een team van ervaren professionals biedt TPM Corporate Finance deskundig advies en begeleiding aan bedrijven in diverse sectoren. Het doel is om waarde te creëren en groeikansen te identificeren voor haar klanten.

 

 

Voor meer informatie over deze twee mooie bedrijven zie:

 

CNBB Equity Partners

Michels Administratie & Belastingadvies

We staan klaar voor u

COOKIES

We maken met deze website gebruik van cookies. We gebruiken deze om je beter van dienst te kunnen zijn.