Gespecialiseerde ZZP-bemiddelaar in de bouwsector – omzet 9 mio

De onderneming heeft een goede basis en bestaat 8 jaar. Zij hebben een zeer goede naam bij haar klanten en meerjarige contracten om dit te onderbouwen. Komend jaar is een duidelijke groeistrategie gepland met uitbreiding naar het westen.

De onderneming is gevestigd in het zuiden van het land, heeft een omzet van 9 miljoen euro over 2021 met een EBITDA van € 900k.

De huidige aandeelhouders willen zich gaan richten op andere activiteiten, maar zijn bereid aan te blijven voor een overgangsperiode en als adviseur voor de nieuwe eigenaren.

Graag contact opnemen met Johan Schoenmaker voor nadere informatie:

Johan Schoenmaker

johan.schoenmaker@tpm-cf.nl

06 4141 1669

9039K: Uitzendbureau in een niche markt

9039K: Uitzendbureau in een niche markt

Ter overname aangeboden een Uitzendbureau in niche markt. Het uitzendbureau richt zich met name op de branches: Chemie, Evenementen en Industrie. Het betreft hoofdzakelijk Blue-Collar Workers. De omzet bedraagt ca € 650.000 per jaar en heeft een goede winstgevendheid. De onderneming heeft mede gezien haar niche sterke groeimogelijkheden. De onderneming is met ondermeer interessant voor collega-organisaties welke een (sterkere) positie willen verwerven in deze specifieke branches. Op dit moment heeft de onderneming een tweetal eigenaren van welke de Operationeel Directeur betrokken blijft en de Financieel Directeur zijn werkzaamheden overdraagt.  Teaser 9039K

9002K: Te koop gezocht Uitzendbureau’s

9002K: Te koop gezocht Uitzendbureau’s

Te koop gezocht uitzendbureau’s met een specialisatie in de chemie / petrochemie en aanverwante techniek. De gezochte organisaties hebben bij voorkeur een omzetgrootte tussen de 1 miljoen en 500 miljoen Euro.

Organisaties mogen zowel in Nederland als in België gevestigd zijn.

Uitgezonden werknemers kunnen zowel in de Offshore als Onshore werkzaam zijn.

Koper is een internationale partij met een gevestigde naam in eerder  genoemde branche.

Teaser 9002K