Werving, Selectie & Detachering

Eén van de activiteiten van TPM Corporate Finance is de Werving, Selectie & Detachering van ervaren Accountants, Belastingadviseurs en Financieel specialisten. 

Kennis van de markt

Met ons uitgebreide netwerk en eigen ervaring kennen wij de accountancy- en belastingadviesbranche als geen ander. Bovendien hebben wij door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd en goede resultaten geboekt. Veel opdrachtgevers en kandidaten hebben ons al weten te vinden en hebben naar tevredenheid gebruik gemaakt van onze diensten.

De beste kandidaten

Kandidaten ervaren TPM Corporate Finance als een deskundige en ervaren partij die hen adviseert, ondersteunt en begeleidt naar een nieuwe job.
Samen bespreken wij de gevolgde loopbaan, de gemaakte keuzes en natuurlijk de competenties, ambities en wensen voor de toekomst.

The Perfect Match

Onze kandidaten zijn stuk voor stuk ervaren, deskundige professionals die op zoek zijn naar een nieuwe stap in hun carrière als Administrateur, Belastingadviseur of Accountant, of voor een leidinggevende-, directie- of vennotenpositie. Wij kennen onze kandidaten goed. U kunt als opdrachtgever er van uit gaan dat wij met effectieve oplossingen komen voor uw vacature. Alleen de kandidaat die goed bij uw organisatie past en waarde toevoegt, stellen wij aan u voor.

 

GEÏNTERESSEERD?

De specialisten van TPM Corporate Finance bieden hun hulp waar nodig.

Bel of mail ons vrijblijvend voor een afspraak en de bijbehorende condities.

CONTACT