DEAL. DONE.

Uw bedrijf succesvol verkopen

Verkoop van bedrijven is een complexe en unieke uitdaging, en ondernemers hebben maar één kans om het juist aan te pakken. Wij beschikken over de nodige ervaring om uw bedrijf op de juiste manier te positioneren, zodat u de optimale voorwaarden voor zowel het bedrijf als de aandeelhouder kunt realiseren.

Bij TPM Corporate Finance begeleiden we ondernemers bij de verkoop van hun bedrijf, zowel nationaal als internationaal.

Met onze uitgebreide markt- en sectorkennis en doordachte aanpak, garanderen we de beste voorwaarden voor u.


Als uitgebreide kennis van de markt en de verkoop van ondernemingen onze sterkte is, richten wij ons op het bieden van de juiste informatie over de mogelijkheden die bij u passen. Onze adviseurs loodsen u door het hele verkoopproces, waarbij wij uw bedrijf optimaal presenteren op de markt en sterk onderbouwen met financiële analyse van historie en toekomst.


Tijdens onderhandelingen zijn wij gericht op het verkrijgen van de beste package, met als uitgangspunt altijd uw belang. Ook tijdens het due diligence- en contractonderhandelingstraject kunt u op ons rekenen, aangezien wij nauw samenwerken met specialisten zoals accountants, fiscalisten en juristen om een ​​soepele afronding van het proces te garanderen.


Wij zijn uw betrouwbare partner bij het verkopen van uw bedrijf en staan ​​altijd klaar om u te helpen bij het realiseren van uw doelen.

TPM Corporate Finance ziet uw belang en handelt ernaar

Kennis en Proposities

COOKIES

We maken met deze website gebruik van cookies. We gebruiken deze om je beter van dienst te kunnen zijn.