CONSULTANTS

TPM Corporate Finance kent een sterke buitendienst.

Dit team van professionals zorgt voor een hoogwaardige dienstverlening. Onze buitendienst wordt hierbij ondersteund door een professionele binnendienst die zorg draagt voor de interne afwikkeling van onze dossiers. Een vlotte samenwerking tussen de teamleden onderling en de backoffice zorgt voor een ontspannen en aangename werksfeer die ook naar buiten uitstraalt en zich vertaalt in het succes van onze relaties. Communicatie is hierbij het sleutelwoord.

Kees Hermans

Kees Hermans is afgestudeerd als AA accountant. In 1987 is Kees gestart met zich te specialiseren in de bemiddeling bij aan- en verkoop van ondernemingen binnen het MKB. Kees zijn werkwijze kenmerkt zich door het altijd doorgaan en het komen tot een oplossing.

LEES MEER

Eric van Kessel AA

Accountant met 20 jaar ervaring in de directie bij accountantskantoren (KME / GIBO / Flynth) en daar veel ervaring met bedrijfsovernames en fusie opgedaan te hebben, stapte Eric eind 2014 over naar TPM Corporate Finance om de organisatie verder uit te bouwen. Vol overgave en met veel plezier ga ik iedere uitdaging met betrekking tot koop/verkoop, fusie en financiering van ondernemingen aan en sta ik onze relaties strategisch bij.

Altijd op zoek naar ‘The Perfect Match’, waarbij er veel aandacht uitgaat naar de mensen binnen de organisatie en de daarmee gepaard gaande emoties.

In de vrije tijd, penningmeester van het Hermes Business Netwerk en, vanwege het sportieve verleden, actief als voorzitter van vv SCI en penningmeester van de Ster ZLM Toer.

LEES MEER

Bernard Brus MBA

Bernard is zijn carrière begonnen bij de Belastingdienst als controleur voor de middelen Inkomstenbelasting, Omzetbelasting en Vennootschaps-belasting. Ook heeft hij zich daar geruime tijd bezig gehouden met het instellen van onderzoeken in het kader van de Bijzondere Invordering, Wet Keten Aansprakelijkheid en de Faillissementswet.

Na een studie is Bernard overgestapt naar de Douane en heeft daar meerdere jaren gewerkt als Technisch Coördinator Douanewetgeving en Controlecoördinator. Bij de Douane heeft hij tevens de functies bekleed van Docent, Opleidingscoördinator en MT-lid Douanedistrict.

Na een tussenstop bij PWC als senior manager (afdeling Customs, VAT and International Affairs) heeft Bernard ruim 11 jaar lang een eigen Belastingadviespraktijk gehad met meerdere personeelsleden.

Vanaf 2013 heeft Bernard zich aangesloten bij TPM als overname-adviseur.

Bernard is open-minded, kritisch maar vooral strategisch denkend. Hij denkt in kansen en niet in problemen. Hiermee is hij een ideale partner om u in uw overname- of fusie-vraagstukken te begeleiden.

LEES MEER

Johan Schoenmaker RA

Dienstverlener op administratief en strategisch terrein. Part-time controller en accountant; ondersteunende vertrouwenspersoon, al dan niet op interim basis. Werkt voor nationale en internationale relaties in het midden- en kleinbedrijf als financieel (eind-)verantwoordelijke. Wordt gemotiveerd door creatieve, ondernemende mensen en omgevingen, vanuit een positieve en opbouwende grondhouding. Eenvoudig maken wat ingewikkeld lijkt. Financieel ontrafelen en samen efficiency slagen maken.

LEES MEER

Drs. Peter Feijtel RA

LEES MEER

Arie Hak RA

Analytisch denkend, Doelgedreven en Praktisch ingestelde Ondernemer en Bestuurder met als drive andere ondernemers verder helpen.

LEES MEER

Gertjan Lambooij RB

LEES MEER

Willem Lamberts

LEES MEER

Leon van Beek

Leon is een zeer ervaren algemeen bedrijfsadviseur voor het MKB met een specialisatie op het gebied van fiscaliteit. Hij heeft een brede werkervaring in advisering en een sterke focus op familiebedrijven, DGA’s en bedrijven in de flexbranche. 

 

LEES MEER