BUSINESS PARTNERS

TPM Corporate Finance werkt, teneinde haar dienstverlening zo optimaal mogelijk te maken , samen met diverse hoog gekwalificeerde en gerenommeerde partijen.

Wielen de Leeuw Bedrijfsfinancieringen

WIELEN DE LEEUW is een consultancy-, opleiding- en interimmanagementbureau voor (financiële) verbetervraagstukken. 
Zij geloven dat op zakelijk gebied alles mogelijk is!  Zij geven inzicht aan hun klanten door analyse, advies, training en praktische verbeterkracht. Hun klanten zijn: Mid-corporate ondernemingen, accountantskantoren, bancaire instellingen en overheid.

De tweede activiteit is de FINANCIERINGSFABRIEK. Een onafhankelijke MKB financieringspartner die door een combi van automatisering en vakmanschap de beste bedrijfsfinanciering voor het MKB weet te verkrijgen. Geld is een digitaal product! Waarom zou daar een “merk” op moeten staan. Zij regelen de beste deal in de markt passend bij de behoefte van uw onderneming en putten daarbij uit 200 verschillende geldverstrekkers.

Website: Wielen de Leeuw

LEES MEER

ABCO Nederland

ABCO Nederland is een collectief van meer dan 150 aangesloten kantoren in de Accountancybranche dat middels dit platform ondernemers binnen de financiële sector bij elkaar brengt. Er bestaat een grote vraag  vanuit de markt om elkaar te helpen bij het uitbesteden van werk en het aanbieden van diensten. Het platform van ABCO Nederland biedt een verzamelplaats voor vraag, aanbod en kennis. Zij helpen ondernemers met elkaar te verbinden zodat men meer tijd kan besteden aan de werkzaamheden waar men echt goed in is.

Website: Abco Nederland

LEES MEER

De Breed & Partners

Financiering van Innovatie. Subsidies, Crowdfunding & Informal Investing.

Samen innoveren!
Bent u bezig met technologische ontwikkeling? DB&P is het enige adviesbureau voor innovatiefinanciering met een crowdfundingplatform en een groot netwerk informal investors.

Website: De Breed & Partners

LEES MEER