Verkoopklaar maken van uw kantoor of bedrijf

U bent aan het nadenken over de verkoop van uw onderneming. Vanzelfsprekend wilt u zich hierop optimaal voorbereiden om zo de beste deal te realiseren en verrassingen tijdens een verkoopproces te voorkomen. Wanneer en waar moet u beginnen? Welke zaken beïnvloeden de waarde van uw onderneming? En hoe ziet het gehele proces eruit?

De specialisten van TPM Corporate Finance kunnen u helpen bij de voorbereiding op een verkoopproces. Door vooraf goed na te denken over de verkoop van uw onderneming kunnen er aspecten aan het licht komen die mogelijk nog wat aandacht nodig hebben of verbeterd kunnen worden. Wij zullen een bedrijfsscan maken, waarbij er specifiek voor uw onderneming een op maat gemaakte analyse wordt gemaakt.

Zo worden de waardebepalende elementen voor uw onderneming geanalyseerd, waardoor we deze elementen kunnen verbeteren, ten behoeve van het verhogen van uw ondernemingswaarde. Tevens wordt er gekeken naar de kwaliteit van de aanwezige informatie en deze geoptimaliseerd en aandachtspunten welke nog kunnen worden verbeterd, zoals juridische of fiscale aspecten.

Hierna zullen de specialisten van TPM Corporate Finance de waarde van uw onderneming bepalen door middel van een waarderingsrapport.

Wij raden u aan om ruim van tevoren te starten met de voorbereidingen op een verkoopproces. Zo geeft u uzelf de tijd om aan de slag te gaan met eventuele aandachtspunten die uit de scan naar voren komen. Zo kunt u daadwerkelijk waarde vermeerderen en verrassingen tijdens een verkoopproces voorkomen.

TPM Corporate Finance adviseert de verkopende partij ten aanzien van de gewenste maatregelen en biedt eventueel ondersteuning bij het doorvoeren van de gewenste verbeteringen.

We bieden in veel verschillende situaties advies op maat

Neem gerust contact op als we iets voor u kunnen betekenen