Verkoopbegeleiding

Wanneer je als ondernemer je bedrijf wilt verkopen, is het verstandig om dit traject uit te besteden aan specialisten. TPM Corporate Finance heeft deze specialisten en begeleiden jou graag om de deal van je leven te maken. Wij begeleiden jou stap voor stap en zoeken naar de ideale kandidaat, met als doel een perfecte deal en een perfecte match.

Bij het verkopen van uw bedrijf is het vinden van de juiste koper een van de belangrijkste onderdelen van het proces. Het vinden van “The Perfect Match” is iets waar wij gespecialiseerd in zijn en u graag bij helpen. Wij beschikken over een zeer groot netwerk van investeringsmaatschappijen, collega

fusie- en overnameadviseurs en strategische kopers. Dit zorgt ervoor dat wij voor de perfecte match kunnen zorgen en de deal van uw leven kunnen faciliteren.

Wij begeleiden u van het allereerste begin tot het einde bij het verkooptraject. Dit begint bij het opstellen van de juiste documentatie, de acquisitie naar de juiste koper, het verstrekken van de juiste informatie en het adviseren tijdens de onderhandelingen. Daarna managen wij het totstandkomen van de overeenkomsten en het due dilligence proces. Zo houdt u het overzicht, de rust en kunt u zich focussen op uw onderneming. Wilt u uw onderneming verkopen of sparren over uw toekomstplannen? Neem dan contact op met TPM Corporate Finance.

We bieden in veel verschillende situaties advies op maat

Neem gerust contact op als we iets voor u kunnen betekenen