TE KOOP AANGEBODEN

9033K: Uniek installatiebedrijf in de Automotive branche

Te koop aangeboden een Installatiebedrijf in een niche markt. Te weten Heating & Cooling in de automotive sector. De omzet van het bedrijf is ongeveer € 400.000. Er is 2 FTE aan personeel werkzaam. Er is een goede ondernemingsbeloning mogelijk Het is een ideale kans voor een MBI-kandidaat met technische ervaring of technisch bedrijf welke wil opereren binnen deze niche. Ook voor bedrijven binnen de automotive branche zou dit een prima aanvulling kunnen zijn. De vraagprijs voor inventaris en voorraad zal bepaald worden op basis van een balansopname en beloopt ongeveer € 100.000. Voor de goodwill wordt een bedrag van ongeveer € 60.000 gevraagd. Mogelijkerwijs komt er ook nog de mogelijkheid om het zusterbedrijf van verkopende partij op (korte) termijn over te nemen. Teaser 9033K

8004E: Advocatenkantoor Regio Zuid Nederland

Ter overname aangeboden een Advocatenkantoor in Zuid-Nederland (voorheen juridische afdeling van Accountantskantoor). Dit kantoor heeft voornamelijk ondernemers-klanten en is voor deze klanten een echte juridisch adviseur. Ondernemingsrechtadviseurs en bedrijfsjuristen. Vast klantenbestand van ± 350 ondernemers. Voor een advocatenkantoor is dit uitzonderlijk te noemen. Het kantoor werkt zowel nationaal en internationaal. Gezien haar verleden als de juridische afdeling van een Accountantskantoor is deze propositie ideaal voor een middelgroot Accountantskantoor welke haar dienstverlening qua “advies” wil uitbreiden. Omzet zeer stabiel tussen de € 1,6 en € 1,7 miljoen.

7051HK: Value Market Leader Brand in Digital Archivehandling met wereldwijde exposure

IT driven, fast growing. Het betreft een Premium gepositioneerd Nederlands toonaangevend bedrijf in Archivehandling en Operationalizing met een eigen software oplossing en met internationale groeimogelijkheden. Deze IT-gedreven kennisonderneming is marktleider in haar nichemarkt in Nederland en heeft wereldwijde exposure door haar integrale software oplossingen. Activiteiten. De onderneming richt zich ondermeer op de volgende activiteiten: • Archief Adjustments; • (digitale) Opslag; • Strategic Information Consultancy; • Delivery Software voor zeer snelle toegang (SaaS). Overig • Exponentieel groeiende EBITDA door betreding van andere landen. • Marktleider in Nederland. • Toegang tot een basis van reeds 4.500 verkochte en geïnstalleerde pakketten. • Nieuwe business modellen met hoge free cash flow conversie. Overwegingen aandeelhouders Nu de basis stevig is neergezet, gaat het bedrijf een meer professionele fase in met een sterkere focus op de (internationale) marketing. Om deze reden overwegen de huidige aandeelhouders (directeuren) de verkoop van 100% van hun aandelen aan een strategische koper. Voor meer informatie klik op de profielnummer Teaser 7051HK NL of Teaser 7051HK EN

6045TB: Hotel en Restaurant in de Limousin in Frankrijk

Eigenaren hebben de wens te kennen gegeven om het hotel / restaurant, gelegen aan een golfbaan, te willen verkopen.


Het drie-sterren hotel heeft 23 kamers, die keurig zijn ingericht. De kamers zijn deels gehuisvest in de oude herenboerderij en deels in de geheel verbouwde bijgebouwen.  Het restaurant beschikt over zo’n 100 zitplaatsen en heeft een professionele keuken. Ook is er nog een conferentie- / vergaderzaal voor zo’n 30 mensen.  Het personeelsbestand is goed op elkaar ingespeeld en vormt tezamen een goed georganiseerde team.
Het hotel / restaurant is zelfstandig te exploiteren. Uiteraard zijn er ten aanzien van de exploitatie tal van mogelijkheden in combinatie met de golfbaan en een viertal gîtes, gelegen vlak bij het hotel, aan de rand van de golfbaan.
De vraagprijs voor het hotel / restaurant is € 1.250.000. Tevens is er de mogelijkheid om het geheel van golfbaan, hotel/restaurant, 4 modelwoningen (gîtes), almede de bouw van nog eens 210 woningen, waarvan voor de eerste 43 woningen de bouwvergunning al is afgegeven, te kopen! Daarnaast zijn de modelwoningen (gîtes) is ook apart te koop!
De golfbaan en het hotel/restaurant zijn zowel per auto als per trein of vliegtuig goed bereikbaar.

6025B: Goed onderhouden 5 sterren Bungalowpark te Hongarije

Eigenaren hebben de wens te kennen gegeven om het Bungalowpark met alle daarbij behorende opstallen zoals restaurant, zwembad en de daaraan vasthangende exploitatie te willen verkopen. Het betreft een goed onderhouden bungalowpark met zelfstandig zwembad en restaurant. Het park is gelegen in een fantastische omgeving op nog geen uur van Boedapest. Een plek waar je echt tot rust komt. In 2010 is er op het park een geheel nieuw middencentrum met zwembad, wellness-center, restaurant, vergaderzalen, etc. gerealiseerd. In de nabije regio zijn er vele recreatieve mogelijkheden. Sinds begin 2013 is het park aangesloten bij (meer…)

6024BT: 18-Holes Golfbaan met Hotel en Restaurant

Te koop een 18-Holes Golfbaan met Hotel en Restaurant in de Limousin (Frankrijk). Eigenaren hebben de wens te kennen gegeven om de golfbaan met de daarbij behorende opstallen zoals restaurant en hotel en de daaraan vasthangende exploitatie te willen verkopen. Het betreft een goed onderhouden 18-holes golfbaan (in 2010 gerenoveerd) met zelfstandig hotel en restaurant. Het hotel heeft 25 kamers en deze zijn keurig ingericht. De kamers zijn deels gehuisvest in de oude (meer…)

VERFIJN ZOEKOPDRACHT
meerdere opties mogelijk

TE KOOP AANGEBODEN

FILTER OP PROVINCIE