OVERIG

Hieronder treft u een deel van de bedrijven die wij momenteel in portefeuille hebben. Neem gerust contact met ons op inzake deze, als ook andere bedrijven of kantoren.

9033K: Uniek installatiebedrijf in de Automotive branche

Te koop aangeboden een Installatiebedrijf in een niche markt. Te weten Heating & Cooling in de automotive sector. De omzet van het bedrijf is ongeveer € 400.000. Er is 2 FTE aan personeel werkzaam. Er is een goede ondernemingsbeloning mogelijk Het is een ideale kans voor een MBI-kandidaat met technische ervaring of technisch bedrijf welke wil opereren binnen deze niche. Ook voor bedrijven binnen de automotive branche zou dit een prima aanvulling kunnen zijn. De vraagprijs voor inventaris en voorraad zal bepaald worden op basis van een balansopname en beloopt ongeveer € 100.000. Voor de goodwill wordt een bedrag van ongeveer € 60.000 gevraagd. Mogelijkerwijs komt er ook nog de mogelijkheid om het zusterbedrijf van verkopende partij op (korte) termijn over te nemen. Teaser 9033K

9002K: Te koop gezocht Uitzendbureau’s

Te koop gezocht uitzendbureau’s met een specialisatie in de chemie / petrochemie en aanverwante techniek. De gezochte organisaties hebben bij voorkeur een omzetgrootte tussen de 1 miljoen en 500 miljoen Euro. Organisaties mogen zowel in Nederland als in België gevestigd zijn. Uitgezonden werknemers kunnen zowel in de Offshore als Onshore werkzaam zijn. Koper is een internationale partij met een gevestigde naam in eerder  genoemde branche. Teaser 9002K

8009MK:  Advocatenkantoor ter overname gezocht Regio Noord – Brabant

Voor een Opdrachtgever zoeken wij een advocatenkantoor welke haar portefeuille zou willen verkopen danwel zou willen aansluiten bij deze franchiseorganisatie. Info omtrent Opdrachtgever:  Franchiseorganisatie,  Juridisch adviseur voor de klant-ondernemer, Advocaten en bedrijfsjuristen, Aantal medewerkers 15 FTE, MKB-brede klantenportefeuille. Het ideale kantoor heeft een omvang tot ongeveer € 500.000 en is bij voorkeur gevestigd in de regio Noord - Brabant. De voorkeur van Opdrachtgever gaat uit naar zowel jonge kandidaten met een sterke toekomstvisie als oudere kandidaten die nog enige jaren in afbouwende schaal willen werken. Echter andere partijen worden ook zeker uitgenodigd te reageren. Teaser 8009MK

8004E: Advocatenkantoor Regio Zuid Nederland

Ter overname aangeboden een Advocatenkantoor in Zuid-Nederland (voorheen juridische afdeling van Accountantskantoor). Dit kantoor heeft voornamelijk ondernemers-klanten en is voor deze klanten een echte juridisch adviseur. Ondernemingsrechtadviseurs en bedrijfsjuristen. Vast klantenbestand van ± 350 ondernemers. Voor een advocatenkantoor is dit uitzonderlijk te noemen. Het kantoor werkt zowel nationaal en internationaal. Gezien haar verleden als de juridische afdeling van een Accountantskantoor is deze propositie ideaal voor een middelgroot Accountantskantoor welke haar dienstverlening qua “advies” wil uitbreiden. Omzet zeer stabiel tussen de € 1,6 en € 1,7 miljoen.

7051HK: Value Market Leader Brand in Digital Archivehandling met wereldwijde exposure

IT driven, fast growing. Het betreft een Premium gepositioneerd Nederlands toonaangevend bedrijf in Archivehandling en Operationalizing met een eigen software oplossing en met internationale groeimogelijkheden. Deze IT-gedreven kennisonderneming is marktleider in haar nichemarkt in Nederland en heeft wereldwijde exposure door haar integrale software oplossingen. Activiteiten. De onderneming richt zich ondermeer op de volgende activiteiten: • Archief Adjustments; • (digitale) Opslag; • Strategic Information Consultancy; • Delivery Software voor zeer snelle toegang (SaaS). Overig • Exponentieel groeiende EBITDA door betreding van andere landen. • Marktleider in Nederland. • Toegang tot een basis van reeds 4.500 verkochte en geïnstalleerde pakketten. • Nieuwe business modellen met hoge free cash flow conversie. Overwegingen aandeelhouders Nu de basis stevig is neergezet, gaat het bedrijf een meer professionele fase in met een sterkere focus op de (internationale) marketing. Om deze reden overwegen de huidige aandeelhouders (directeuren) de verkoop van 100% van hun aandelen aan een strategische koper. Voor meer informatie klik op de profielnummer Teaser 7051HK NL of Teaser 7051HK EN

7016E: Innovatief bedrijf zoekt CEO/ mede-eigenaar

Onze Opdrachtgever zoekt een bevlogen, ondernemende CEO die met een innovatief product de wereld wilt gaan veroveren.  Opdrachtgever heeft het innovatieve product mede helpen ontwikkelen en heeft als enige een licentie omtrent de technologie verkregen. Men zorgt met haar product voor een revolutionair onderscheidend vermogen. Om verdere groei van het bedrijf en merknaam verder gestalte te geven is onze Opdrachtgever nu op zoek naar iemand met commercieel inzicht, passie voor ondernemen, overtuigingskracht, organisatietalent en een relevant netwerk in de kledingbranche, aangevuld met  een ruime werkervaring als Sales manager in de kledingbranche. Minimaal vereist werk- en denkniveau is HBO. Wat biedt onze Opdrachtgever? 1. U stapt als aandeelhouder in en profiteert daarmee van de groei waar u zelf medeverantwoordelijk voor bent. 2. Veel vrijheid en ruimte om te bouwen aan het bedrijf en het innovatieve product. 3. Een veelzijdige internationale functie. Heeft u ruime ervaring als Sales Manager in de kledingbranche, affiniteit met innovatie en technologie en bent u in staat om zelfstandig een business neer te zetten en verder uit te bouwen? Stuurt u dan een motivatiebrief met uw CV naar info@tpm-cf.nl.

7015E: Innovatief bedrijf zoekt Investeerder

Onze Opdrachtgever brengt een innovatief product op de markt. Men heeft dit innovatieve product mede helpen ontwikkelen en heeft als enige een licentie omtrent de technologie verkregen. Onze Opdrachtgever zorgt met haar product voor een revolutionair onderscheidend vermogen. Om verdere groei van het bedrijf en merknaam verder gestalte te geven is onze Opdrachtgever nu op zoek naar een investeerder die de verdere groei van product en merk mee wil ondersteunen. Als investeringsbedrag wordt gezocht naar een bedrag van € 500.000 of meer. Graag gaat onze Opdrachtgever met u in gesprek over de aard en invulling van de eventuele investering / samenwerking.  

6045TB: Hotel en Restaurant in de Limousin in Frankrijk

Eigenaren hebben de wens te kennen gegeven om het hotel / restaurant, gelegen aan een golfbaan, te willen verkopen.


Het drie-sterren hotel heeft 23 kamers, die keurig zijn ingericht. De kamers zijn deels gehuisvest in de oude herenboerderij en deels in de geheel verbouwde bijgebouwen.  Het restaurant beschikt over zo’n 100 zitplaatsen en heeft een professionele keuken. Ook is er nog een conferentie- / vergaderzaal voor zo’n 30 mensen.  Het personeelsbestand is goed op elkaar ingespeeld en vormt tezamen een goed georganiseerde team.
Het hotel / restaurant is zelfstandig te exploiteren. Uiteraard zijn er ten aanzien van de exploitatie tal van mogelijkheden in combinatie met de golfbaan en een viertal gîtes, gelegen vlak bij het hotel, aan de rand van de golfbaan.
De vraagprijs voor het hotel / restaurant is € 1.250.000. Tevens is er de mogelijkheid om het geheel van golfbaan, hotel/restaurant, 4 modelwoningen (gîtes), almede de bouw van nog eens 210 woningen, waarvan voor de eerste 43 woningen de bouwvergunning al is afgegeven, te kopen! Daarnaast zijn de modelwoningen (gîtes) is ook apart te koop!
De golfbaan en het hotel/restaurant zijn zowel per auto als per trein of vliegtuig goed bereikbaar.

6028B: Ontwikkelproject voor Recreatiecentrum met Hotel en woningen nabij natuurmonument in Montenegro

Eigenaren hebben de wens te kennen gegeven om leeftijdsredenen betreffend ontwikkelproject te verkopen. Het betreft een project ingeklemd gelegen tussen het natuurgebied Durmitormassief en de Tara rivier in Montenegro. Er is reeds een vergunning afgegeven voor de bouw van het recreatiepark met hotel en woningen. De woningen mogen zowel tijdelijk als permanent worden bewoond. De kavels voor de 25 vrijstaande woningen zijn tussen de 500 en 700 m2. Het geplande hotel herbergt 38 kamers en is van een 4 sterren allure. De voorlopige infrastructuur is reeds aangelegd. Montenegro kan worden gekenschetst als een stabiel EU-land en heeft een gunstig belastingklimaat. De economische groei was de afgelopen jaren meer dan 6%. Montenegro ligt op slechts 2,5 uur vliegen van Amsterdam. Het is een vanwege de groeiende toeristen- en leisuresector in Montenegro een fantastische mogelijkheid om te investeren in dit project met goede perspectieven.

6027B: Diverse woningbouwprojecten in aanbouw in Hongarije (2)

Eigenaren hebben de wens te kennen gegeven om leeftijdsredenen betreffende woningbouwprojecten te verkopen. Project 1 betreft een project gelegen op een mooie locatie in een bebost gebied aan de rand van Tatabanya. Het betreft een grondstuk van 19 hectare waarop 230 vrijstaande woningen met kaveloppervlakte van ongeveer 550m2 mogen worden gebouwd. Het plan is geheel ontwikkeld. Alle benodigde vergunningen zijn afgegeven. De verkoop van de kavels gaat op korte termijn beginnen. Project 2 betreft een project van 25 kavels (voor bouw van vrijstaande woningen) op 2,8 hectare grond. Dit project sluit aan op een bestaande villawijk op een uitstekende locatie. Alle benodigde vergunningen zijn afgegeven. Het project is verkoop gereed en ligt aan de rand van Tata aan het meer. Project 3 betreft een perceel industriegrond met de mogelijkheid om woningen te bouwen. Het project ligt aan de directe verbindingsweg met Tata en is reeds verkaveld voor verkoop. Het is een fantastische mogelijkheid om te investeren in deze projecten met goede perspectieven. Let op! Deze propositie is niet gelijk aan het profiel met nummer 6026B.

6026B: Diverse woningbouwprojecten in aanbouw in Hongarije (1)

Eigenaren hebben de wens te kennen gegeven om leeftijdsredenen betreffende woningbouwprojecten te verkopen. Project 1 betreft een project van 14 appartemententorens met 180 appartementen, 176 garageparkeerplaatsen en 8 vrijstaande woningen. Er is reeds gestart met de bouw van 48 appartementen, 48 garageparkeerplaatsen en de 8 woningen. Plan is geheel ontwikkeld en infrastructuur is al volledig aangebracht. Project 2 betreft een project van 7 flats met 360 appartementen en 400 garageparkeerplaatsen. Er is reeds gestart met de bouw van 52 appartementen en 38 garageparkeerplaatsen. Voor het gehele project zijn alle vergunningen reeds aanwezig. Project 3 betreft een op een heuvel gelegen woonplan voor 60 woningen met garage. Bouwvergunningen zijn aangevraagd. Met de bouw wordt gestart zodra van de eerste fase (10 woningen) er 70% is verkocht. De projecten liggen allen in de nabije regio van Tatabanya. Het is een fantastische mogelijkheid om te investeren in deze projecten met goede perspectieven. Let op! Deze propositie is niet gelijk aan profiel 6027B.

6025B: Goed onderhouden 5 sterren Bungalowpark te Hongarije

Eigenaren hebben de wens te kennen gegeven om het Bungalowpark met alle daarbij behorende opstallen zoals restaurant, zwembad en de daaraan vasthangende exploitatie te willen verkopen. Het betreft een goed onderhouden bungalowpark met zelfstandig zwembad en restaurant. Het park is gelegen in een fantastische omgeving op nog geen uur van Boedapest. Een plek waar je echt tot rust komt. In 2010 is er op het park een geheel nieuw middencentrum met zwembad, wellness-center, restaurant, vergaderzalen, etc. gerealiseerd. In de nabije regio zijn er vele recreatieve mogelijkheden. Sinds begin 2013 is het park aangesloten bij (meer…)

6024BT: 18-Holes Golfbaan met Hotel en Restaurant

Te koop een 18-Holes Golfbaan met Hotel en Restaurant in de Limousin (Frankrijk). Eigenaren hebben de wens te kennen gegeven om de golfbaan met de daarbij behorende opstallen zoals restaurant en hotel en de daaraan vasthangende exploitatie te willen verkopen. Het betreft een goed onderhouden 18-holes golfbaan (in 2010 gerenoveerd) met zelfstandig hotel en restaurant. Het hotel heeft 25 kamers en deze zijn keurig ingericht. De kamers zijn deels gehuisvest in de oude (meer…)

VERFIJN ZOEKOPDRACHT
meerdere opties mogelijk

OVERIG

FILTER OP PROVINCIE