DIENSTEN

Hieronder treft u een deel van de bedrijven die wij momenteel in portefeuille hebben. Neem gerust contact met ons op inzake deze, als ook andere bedrijven of kantoren.

De onderneming heeft een goede basis en bestaat 8 jaar. Zij hebben een zeer goede naam bij haar klanten en meerjarige contracten om dit te onderbouwen. Komend jaar is een duidelijke groeistrategie gepland met uitbreiding naar het westen.

De onderneming is gevestigd in het zuiden van het land, heeft een omzet van 9 miljoen euro over 2021 met een EBITDA van € 900k.

De huidige aandeelhouders willen zich gaan richten op andere activiteiten, maar zijn bereid aan te blijven voor een overgangsperiode en als adviseur voor de nieuwe eigenaren.

Graag contact opnemen met Johan Schoenmaker voor nadere informatie:

Johan Schoenmaker

johan.schoenmaker@tpm-cf.nl

06 4141 1669

2012KW: te koop aangeboden productie- & handelsorganisatie

Unieke kans voor MBI-kandidaten en/of Investeerders om snel te schakelen in de huidige vraag naar desinfectieproducten binnen de COVID-19 maatregelen.

Persconferentie 13 oktober 2020 [bron; YouTube tussen 10.20min en 11.00min]: Citeer Minister-President M. Rutte: ‘Gaan met de detailhandel in gesprek voor het deurbeleid en om de hygiëne aan te scherpen, dus met een maximaal aantal klanten per winkel op 1,5 meter en duidelijk afspraken voor ontsmetting op winkelwagentjes’

TPM Corporate Finance biedt een jonge productie- & handelsorganisatie aan ter overname, investering en/of aan als management buy-in. Deze organisatie is in juni 2020 gestart met het succesvol ontwikkelen, produceren en verkopen van desinfectiemachines voor de detailhandel die gebruik maken van (winkel)wagentjes en (winkel)mandjes. De huidige eigenaar wil zijn organisatie volledig of in overleg voor een deel verkopen om de organisatie te laten groeien en om nieuwe ontwikkelingen uit te werken. De omzet van de organisatie wordt naar aanleiding van de huidige cijfers geschat op € 350.000,00 voor 2020. Op basis van de huidige cijfers en de groei die de organisatie nu doorloopt zal 2021 ongeveer uitkomen op een geschatte omzet van € 900.000,00. Het geschatte nettoresultaat is vergeleken met de branche goed te noemen. Naast de eigenaren wordt er op dit moment nog geen gebruik gemaakt van personeel, maar zal gezien de groei eind dit jaar of begin volgend jaar een backoffice medewerker aan willen nemen. Het klantenbestand bestaat uit gerenommeerde namen uit de kruideniersbranche en uit groothandels die als toeleverancier dienen voor de detailhandel met (winkel)wagentjes en (winkel)mandjes. De organisatie voert haar werkzaamheden op dit moment uit in de regio Noord-Brabant en heeft geen exclusieve overeenkomsten met de huidige producent en partners. De potentiele kandidaat heeft de optie om de organisatie voor 100% te kopen en/of in overleg met de huidige eigenaren een deel van de organisatie over te nemen. De overname van de organisatie kan in overleg op basis van een aandelentransactie of op basis van een activa-passiva transactie.

Type overnamekandidaat; strategische kopers, investeerders of MBI-kandidaten

Bij interesse verzoeken wij u om de teaser inclusief geheimhoudingsverklaring te ondertekenen en op te sturen. Dat kan naar willem.lamberts@tpm-cf.nl.

 

TEASER 2012KW

9056W: te koop aangeboden administratiekantoor

Te koop aangeboden een Administratie- en Belastingadviespraktijk in de regio Midden Nederland. Eigenaar wil zijn kantoor vanwege een nieuwe uitdaging verkopen. In overleg kan de eigenaar in de toekomst nog wel (zij het deeltijds) betrokken blijven. De omzet van het kantoor is ongeveer € 950.000. Er is een gezonde mix tussen administratieve dienstverlening, fiscaliteiten en advisering . Het kantoor genereert vergeleken met de branche een gemiddeld goed netto resultaat. Het kantoor heeft een goed geautomatiseerde werkomgeving. Naast de eigenaar zijn is er +/- 8 FTE aan personeel werkzaam. Door de intensieve klantbenadering en laagdrempelige aanpak heeft het kantoor een stabiel klantenbestand welke grotendeels al meerdere jaren aan het kantoor verbonden is. Het klantenbestand is MKB-breed en is verdeeld onder Nederland en heeft een aantal internationale klanten. Het kantoor is gevestigd op een tweetal locaties. Beide panden worden gehuurd.

Bij interesse verzoeken wij u om de teaser inclusief geheimhoudingsverklaring te ondertekenen en op te sturen. Dat kan naar willem.lamberts@tpm-cf.nl.

TEASER 9056W

2011E: Copy-shop

Het bedrijf bestaat sinds de jaren tachtig en is door de huidige eigenaar vanaf de start zelf opgebouwd. Het bedrijf werkt voor een diversiteit van zakelijke cliënten en consumenten. Dit komt onder andere door het brede aanbod van diensten waaronder; printen, kopiëren, drukwerk en verkoop van papier en benodigdheden. De huidige ondernemer heeft een leeftijd bereikt waarop ze de onderneming wensen te verkopen.

Het bedrijf heeft een hoge graad van service en flexibiliteit, wat zich uit in een groot deel vaste cliënten. Personeel is goed opgeleid en binnen het bedrijf is er altijd een drukwerkspecialist aanwezig.

Dit bedrijf past ideaal bij een ondernemersechtpaar en leent zich zeer goed voor verdere uitbouw door middel van bijvoorbeeld een franchiseformule

De ondernemer wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen. Met de voorkeur dat de transactie op basis is van activa/passiva.

Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

2011E: Copy-shop

9038JS: Administratiekantoor regio Brabant

Gezocht Administratiekantoor ter overname Regio Brabant.  Voor een Opdrachtgever in de regio Tilburg zoeken wij een administratiekantoor welke haar portefeuille zou willen verkopen. Opdrachtgever heeft zelf een sterke consultancy / advies en administratieve achtergrond. De ideale overname kandidaat heeft een omvang tot ongeveer € 150.000 en is bij voorkeur gevestigd in de regio Eindhoven / Den Bosch en/of Breda. Ook kleinere kantoren worden nadrukkelijk uitgenodigd te reageren. Het wordt als een pré beschouwd als de klanten op (korte) termijn verplaatsbaar zijn naar de regio Tilburg.  De voorkeur van Opdrachtgever gaat uit naar zowel jonge kandidaten met een sterke toekomstvisie als oudere kandidaten die nog enige jaren in afbouwende schaal willen werken. Echter andere partijen worden ook zeker uitgenodigd te reageren. Teaser 9038JS

9039K: Uitzendbureau in een niche markt

Ter overname aangeboden een Uitzendbureau in niche markt. Het uitzendbureau richt zich met name op de branches: Chemie, Evenementen en Industrie. Het betreft hoofdzakelijk Blue-Collar Workers. De omzet bedraagt ca € 650.000 per jaar en heeft een goede winstgevendheid. De onderneming heeft mede gezien haar niche sterke groeimogelijkheden. De onderneming is met ondermeer interessant voor collega-organisaties welke een (sterkere) positie willen verwerven in deze specifieke branches. Op dit moment heeft de onderneming een tweetal eigenaren van welke de Operationeel Directeur betrokken blijft en de Financieel Directeur zijn werkzaamheden overdraagt.  Teaser 9039K

9033K: Uniek installatiebedrijf in de Automotive branche

Te koop aangeboden een Installatiebedrijf in een niche markt. Te weten Heating & Cooling in de automotive sector.

De omzet van het bedrijf is ongeveer € 400.000.

Er is 2 FTE aan personeel werkzaam.

Er is een goede ondernemingsbeloning mogelijk

Het is een ideale kans voor een MBI-kandidaat met technische ervaring of technisch bedrijf welke wil opereren binnen deze niche. Ook voor bedrijven binnen de automotive branche zou dit een prima aanvulling kunnen zijn.

De vraagprijs voor inventaris en voorraad zal bepaald worden op basis van een balansopname en beloopt ongeveer € 100.000. Voor de goodwill wordt een bedrag van ongeveer € 60.000 gevraagd.

Mogelijkerwijs komt er ook nog de mogelijkheid om het zusterbedrijf van verkopende partij op (korte) termijn over te nemen.

Teaser 9033K

9002K: Te koop gezocht Uitzendbureau’s

Te koop gezocht uitzendbureau’s met een specialisatie in de chemie / petrochemie en aanverwante techniek. De gezochte organisaties hebben bij voorkeur een omzetgrootte tussen de 1 miljoen en 500 miljoen Euro.

Organisaties mogen zowel in Nederland als in België gevestigd zijn.

Uitgezonden werknemers kunnen zowel in de Offshore als Onshore werkzaam zijn.

Koper is een internationale partij met een gevestigde naam in eerder  genoemde branche.

Teaser 9002K