2012KW: te koop aangeboden productie- & handelsorganisatie

2012KW: te koop aangeboden productie- & handelsorganisatie

Unieke kans voor MBI-kandidaten en/of Investeerders om snel te schakelen in de huidige vraag naar desinfectieproducten binnen de COVID-19 maatregelen.

Persconferentie 13 oktober 2020 [bron; YouTube tussen 10.20min en 11.00min]: Citeer Minister-President M. Rutte: ‘Gaan met de detailhandel in gesprek voor het deurbeleid en om de hygiëne aan te scherpen, dus met een maximaal aantal klanten per winkel op 1,5 meter en duidelijk afspraken voor ontsmetting op winkelwagentjes’

TPM Corporate Finance biedt een jonge productie- & handelsorganisatie aan ter overname, investering en/of aan als management buy-in. Deze organisatie is in juni 2020 gestart met het succesvol ontwikkelen, produceren en verkopen van desinfectiemachines voor de detailhandel die gebruik maken van (winkel)wagentjes en (winkel)mandjes. De huidige eigenaar wil zijn organisatie volledig of in overleg voor een deel verkopen om de organisatie te laten groeien en om nieuwe ontwikkelingen uit te werken. De omzet van de organisatie wordt naar aanleiding van de huidige cijfers geschat op € 350.000,00 voor 2020. Op basis van de huidige cijfers en de groei die de organisatie nu doorloopt zal 2021 ongeveer uitkomen op een geschatte omzet van € 900.000,00. Het geschatte nettoresultaat is vergeleken met de branche goed te noemen. Naast de eigenaren wordt er op dit moment nog geen gebruik gemaakt van personeel, maar zal gezien de groei eind dit jaar of begin volgend jaar een backoffice medewerker aan willen nemen. Het klantenbestand bestaat uit gerenommeerde namen uit de kruideniersbranche en uit groothandels die als toeleverancier dienen voor de detailhandel met (winkel)wagentjes en (winkel)mandjes. De organisatie voert haar werkzaamheden op dit moment uit in de regio Noord-Brabant en heeft geen exclusieve overeenkomsten met de huidige producent en partners. De potentiele kandidaat heeft de optie om de organisatie voor 100% te kopen en/of in overleg met de huidige eigenaren een deel van de organisatie over te nemen. De overname van de organisatie kan in overleg op basis van een aandelentransactie of op basis van een activa-passiva transactie.

Type overnamekandidaat; strategische kopers, investeerders of MBI-kandidaten

Bij interesse verzoeken wij u om de teaser inclusief geheimhoudingsverklaring te ondertekenen en op te sturen. Dat kan naar willem.lamberts@tpm-cf.nl.

 

TEASER 2012KW